Home

Achtergrond 201 x bekeken 1 reactie

Kamer wil koudmerken

De Tweede Kamer heeft vanmiddag voor een motie gestemd die minister Verburg vraagt het koudmerken van runderen tot juni 2011 toe te staan.

Voor deze motie van PvdA-Kamerlid Waalkens stemden naast zijn eigen fractie die van CDA, VVD,ChristenUnie en SGP.

Of koudbranden na 1 juni 2008 ook werkelijk nog mag hangt af van de bereidheid van minister Verburg de motie uit te voeren. Bij het debat over koudmerken heeft ze gezegd niets te voelen voor uitstel van het verbod dat volgend jaar in gaat.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    gli

    Het is te hopen dat minister Verburg de motie uitvoert. Met de beste wil van de wereld kan ik geen reden bedenken waarom dat niet zou hoeven. Dierenwelzijn kan er in ieder geval geen reden voor zijn, want de dieren ervaren geen of hoegenaamd geen hinder van het koud branden.

Of registreer je om te kunnen reageren.