Home

Achtergrond 291 x bekeken 1 reactie

GPS, ook op onze trekker

Bij deze, zoals het nu lijkt, mijn laatste weblog voor de uitdaging en ik wil dan ook alle mensen bedanken voor hun stem van de afgelopen weken. Al jullie reacties hebben me goedgedaan.

Nog een klein weekje te gaan en het zit erop. Het was een leuke, drukke, maar zeker leerzame periode en ik denk dat ik vanaf volgende week het ook nog wel zal gaan missen. Ik heb ook best zin in maandag om mijn medestrijders in levende lijve te ontmoeten.

Deze week nog New Holland, waar ik me altijd al een
beetje op verheugd had. Het is al jaren ons trekkermerk. Maar GPS is toch voor bijna iedereen vrij nieuw.

Vandaag hebben we GPS op onze trekker laten zetten. Goede uitleg erbij gekregen. Was erg interessant en leuk om mee te rijden.
Op het land ermee te rijden lijkt mij erg handig. Alleen kunnen we het nu niet uitproberen, aangezien de landwerkzaamheden allemaal klaar zijn en het veel te nat is.

De laatste week heb ik eigenlijk weinig bijzonders meegemaakt. School, stage, en af en toe uit, steeds hetzelfde liedje. En toch had iedere dag een aantal uren te kort.
Mijn baas, de kippenboer is vorige week 30 jaar geworden. We hadden hem verteld dat we een feestje zouden geven in het kippenhok. En dus alle eitjes aan de kant en de feestlampjes ophangen. Wij hadden toch een hele andere uitnodiging. Voor een surpriseparty, verderop in de polder was de schuur ook netjes gemaakt. Hij werd opgehaald en hij stond helemaal perplex.

Er breken nog een aantal drukke weken aan. Zo vlak voor de feestdagen is het altijd topdrukte in de kapsalon. Iedereen wil nog graag een beetje opgedoft worden voor die dagen.

Ook ben ik al weer aan een volgende uitdaging begonnen. Er mogen volgend jaar april twee leerlingen van onze school een maand lang naar Schotland. Ik heb mij in ieder geval opgegeven. Of ik uitgeloot word weet ik niet, maar ik ga er voor.

Ik wens iedereen Prettige Kerstdagen en Alle Goeds voor 2008 toe.

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    peet beekman

    toen ik militair was in periode rond 1961 werkte ik ook vaak op een boerderij in waarder vond mest best lekker ruiken ben nu 69 jaar en auto,s vind ik erger stinken ,en wij zijn een keer jaren terug op boerderij hermans geweest en kunnen jannie bremmer goed.

Of registreer je om te kunnen reageren.