Home

Achtergrond 531 x bekeken 23 reacties

'Een koe is net zo erg als 4,5 auto's'

Marianne Thieme presenteert haar film Meat the truth en krijgt flink tegengas van NMV voorzitter Peter ten Hoeve.

Ten Hoeve was niet voor de persconferentie uitgenodigd, maar door redacteur Co Scholten mee naar binnen gesmokkeld. Ten Hoeve was de enige die daar serieus tegengas bood. De PvdD was hierover 'not amused'. Dat wordt ook wel duidelijk rond 6:30 in de film. Daar wordt Thieme door haar persmedewerkster weggesleurd naar de gereedstaande Hummer.


Co Scholten

Laatste reacties

 • no-profile-image

  H.van der Struik

  Marianne Thieme: het levende bewijs dat er meer gekken rondlopen dan dat er vastzitten desalniettemin opsluiten!!!

 • no-profile-image

  een wakker dier

  Minder mensen = minder koeien.
  Minder koeien = minder problemen.
  www.overbevolking.nl legt uit wat het eigenlijke probleem is.
  Dit wakkere dier weet dat allang.
  Velen willen het niet weten.
  U wel.... surf dan snel naar www.overbevolking.nl

 • no-profile-image

  Patrick

  dus kort samengevat over de reactie van dat dier wat hier durft te reageren, moeten we elkaar maar afmaken, want dan zijn er minder mensen, dus minder koeien, dus geen problemen, oftewel, als we eerst beginnen met mensen die over dingen willen praten waarvan ze denken dat ze er verstand van hebben maar het daadwerkelijk niet hebben, dan hebben we al eens stuk minder gezeur aan de kop, dus worden er in de tweede kamer minder vragen gesteld, kost dus minder tijd om antwoorden te vinden, aangezien tijd geld is kost het dan ook minder geld, dus hoeven we minder belasting te betalen, nou, kijk dan snijdt het mes aan 2 kanten.

 • no-profile-image

  geurt

  Co Scholten maakt het wel erg spannend allemaal. Met z'n houtje-touwtje camera die binnen slechts vage zwartwit beelden blijkt te kunnen vastleggen, mag hij 6 minuten lang een debat tussen Thieme en een melkveehouder vastleggen, maar desondanks beklaagt hij zich dat 't allemaal niet lang genoeg is. En dat Thieme zou zijn weggesleept naar een gereed staande Hummer. Scholten fantaseert er lustig op los want uit z'n eigen filmpje blijkt dat Thieme helemaal niet naar een Hummer gaat, maar naar een verslaggever van het radio 1 journaal. Niet zo belangrijk als Co Scholten natuurlijk, maar soms moet men de echte pers ook even bedienen tussen de homevideoers door. Dat Co Scholten mensen binnengesmokkeld zou hebben maakt er helemaal een spannend jongensboek verhaal van, maar iedereen weet dat alle vertegenwoordigers van de sector welkom waren bij deze premiere.
  Maar goed, Co Scholten ziet zichzelf kennelijk als de nieuwe Michael Moore die het graag allemaal wat spannender maakt dan het is

 • no-profile-image

  een wakker dier

  Allee de patriek zijde gij ziek?
  Er zijn tegenwoordig dankzij internet, meer openbaringen dan die in jouw hardenbergs biebeltie.
  Als je nou eerst eens een half uurtje uittrekt om die site door te lezen, dan weet je in ieder geval wat je NIET moet inzenden om als bijgoochem afgeserveerd te worden.
  Kom op de patriek ie kunt beter mannechie.
  Doet de lezers een pleziertie, schrieft dat wakker diertie an stukken.
  Een man van oen klasse mut dat toch simpelweg lukken!

 • no-profile-image

  T de Jong

  Een koe erger dan 4,5 SUV ?
  Neem de proef op de som Marianne ,sluit jezelf een nacht op bij een koe in een afgesloten garage en hehaal dit met 4,5 SUV met draaiende motor. Ik ben benieuwd.

 • no-profile-image

  Co Scholten

  Hallo Geurt,

  Wie heeft er een grotere fantasie, ik of Marianne??.

 • no-profile-image

  tevreden kip

  O nee, alweer een paar leuke uitspraken ontlokt bij een wakker dier.

 • no-profile-image

  melkveehouder

  Je kunt wel zien dat Mevrouw thieme totaal geen recpect heeft voor de boeren ze laat de veehouder niet eens uit praten gewoon onfatsoenlijk, en dat noemt zich dan belangrijk

 • no-profile-image

  boer

  je kunt wel zien dat zij een dikke stalen plaat voor de kop heeft.
  alles wat zei zegt is goed, en een ander niet.
  wordt tijd dat de echte waarheid boven tafel komt.
  ik denk dat het voor de veehouderij dan nog wel meevalt.
  laten ze de autoloze zondag maar invoeren, inplaats van 2 dagen geen vlees.
  wedden dat de co2 uitstoot minder word.

 • no-profile-image

  g.willemsen

  Die thieme is een gevaarlijke activiste!
  En het ziet er ook niet uit, ja wat wil je ook als je alleen maar plantaardige eiwitten eet.
  Dierlijke eiwitten zijn ook goed voor je hersenen!!!!!!

 • no-profile-image

  Paul

  Ach, ik meende een Toyota Prius te kopen, maar op advies van Marianne Thieme koop ik toch maar een Hummer.

 • no-profile-image

  piet

  Wakker dier met je grote mond, Kom bij mij in de schuur. Neem marjanne mee. Het is maar voor twee dagen. Eerste dag slaap je met Marjanne en 10 koeien(ik kom er niet bij hoor, en dat is niet om de koeien). De tweede dag slaap je met Marjanne en een auto met draaiende motor. Bijde keren hebben we de deuren van de schuur goed dicht. Wakker dier na dag 2 hebben jij en marjanne wat aan de overbevolking gedaan door je laatste adem uit te blazen. Maar je wilt de proef niet op de som nemen he, je durft niet. Dom bleren als een vegetarische kip zonder kop. Kom op neem contact met me op: Piet de Boer, Weidum. Dan kom je voor het eerst van je leven eens op een boerderij. Boeren verstand, dat missen jullie. Zo'n onhafhankelijke proef als in mijn voorbeeld, dat moet jullie toch ook aanspreken. Vol verlangen wacht ik op (niet zo) wakker diertje, en op Marjanne!!!!!!!!!!!!

 • no-profile-image

  Feitenman

  Als partij van de dieren en wakker dier het echt zo goed weet wil ik een aantal dingen van julllie weten die jullie dan ook echt onderzocht hebben om tot jullie verhaal te komen (waar ik misschien wel in geloof, maar het dan 100% feitelijk onderbouwd wil zien)

  1) Hoe veel schadelijke stoffen stoot een koe uit? En hoeveel neemt 1 hectare gras op? (ik heb vernomen dat er 1,7 koe per hectare gehouden mag worden)
  2) Hoeveel hectare akkerbouw grond is er nodig om de hele wereld van vegatarisch voedsel te voorzien? Rekening houdend dat het 100% vrij is van bemesting.
  2a) En hoe ziet de energie verbruik eruit in deze vegatarisch wereld? Dus hoeveel minder energie is er nodig? Rekening houdend met de toename van machines op de akkerbouw grond?
  3) Wat gebeurt er met de restproducten uit de voedsel industrie? Moet verwerkt worden. Laat je het liggen dan gaat het rotten en is dus methaangas productie. Neem aan dat dit meegenomen is in jullie onderzoek naar de vervuiling door veehouderij. Omdat een koe nu deze restproducten tot zich neemt.
  4) Methaangas producties in melkveehouderij lijkt mij (als scheikundig onderbouwd persoon)een voorbeeld van het falende milieubeleid de afgelopen jaren. Verplicht lang opslaan lijkt mij verhogend werkend ivm gisten van het mest? Wat is jullie onderzoek hierop? Is hier niet veel winst op te halen op korte termijn?

  Ik zal deze antwoorden graag feitelijk onderbouwd zien. Zodat jullie al deze mensen op deze site overtuigen.
  Alvast bedankt!!

 • no-profile-image

  mijn naam

  volgens mij gaat het de partij v/d dieren niet om dat het klimaat verbeterd moet worden, maar via zo'n vlut onderzoekje en misleidend filmpje, de nederlandse veehouderij de kop in te drukken. dat is wat ze willen! kosten wat kost. als dit niet aanslaat komen ze wel weer met wat anders om de veehouder mee te pesten. Waarom was groen-links daar dan al niet eerder mee gekomen? zij weten wel beter neem ik aan.

 • no-profile-image

  piet

  Onderzoek aan de universiteit te Weidum door ondergetekende, heeft aangetoond dat je van het eten van soja bonen compleet gestoord wordt, en onzin begint uit te kramen waar ik in iedergeval behoorlijk veel lachgas van begin te produceren. En om mijn andere onderzoek uit te voeren is het wachten op Marjanne en lekkerdier activisten. Ik hoop dus dat ik dat onderzoek ook zo spoedig mogenlijk kan afronden. Dus neem aub zo spoedig mogenlijk contact met me op. Om de stap voor Marjanne (en andere vrijwilligers die een nacht met een draaiende motor van een auto willen slapen) zo klein mogenlijk te maken hier mijn mb.nr.0622471662
  Met vr. gr. Onderzoeker Piet

 • no-profile-image

  gert

  zimbabwe moet voor de Partij van de Dieren een heerlijk land zijn geen overtollige veestapel en geen overdadige vleesconsumptie iedereen is bijna vegetarier.een ideaal emigratieland voor leden van deze partij.

 • no-profile-image

  eaz

  Een hoger gehalte CO2 is een gevolg van een eventuele opwarming v.d. aarde en niet de OORZAAk, scheikundig kan dat absoluut niet. Maar: wat ik nooit lees,is hoe hoog het werkelijke gehalte nu is, 50 j.geleden leerden we : 0,03 %.
  Is dat nu anders, b.v. 0,04 ??
  Een simpel proefje: meet het CO2 gehalte v.d. lucht uit een trekkerband van 80 jaar oud en vergelijk dat met het huidige CO2 gehalte! Wie durft? vast wel iemand van de Partij van Marijnessen of de Partij v.dieren en anders is er wel een prof. uit Wageningen,die graag in't nieuws wil komen.

 • no-profile-image

  getikt door een sojaboon

  en niet onbelangrijk om te weten, in zimbabwe zijn ook bijna geen boeren meer.Mugabe zou zo'n film met open armen ontvangen. MUGABE DE REDDER VAN HET MILIEU!!!!!!!!!

 • no-profile-image

  M.Thieme

  Wij(beasly,judith,marjanne,en niet zo wakker diertje) van het aktie-comite:EEN KOE PRODUCEERD MEER SCHIJT DAN EEN GEIT)willen proberen dat All Gore zijn nobel prijs alsnog inlevert en dat hij naar Robbert Mugabe de president van Zimbabwe gaat. Wat deze integere man voor het milieu heeft betekend is groots!Door het verjagen van de grootste milieu-criminelen uit zijn land heeft hij de bevolking van Zimbabwe een grootse dienst bewezen. De lucht is er nu zo schoon, je krijgt er gewoon kriebels van in je maag. u kunt een geldbedrag over maken naar ons aktie-comitee, zodat wij dit kunnen aanwenden om president Mugabe de beloning te geven die hij verdient. Voor meer informatie kijkt u op WWW.EENKOEPRODUCEERDMEERSCHIJTDANEENGEIT.NL.
  Vriendelijke groeten

 • no-profile-image

  een wakker dier

  Grote klasse plagiator.(12.20).
  Wat jij hier produceert aan schijt (onder valse vlag), overtreft koe én geit.
  Praatjesmaker adriaan van dis zou jou niet overtreffen en die kon ook copiëren man.

 • no-profile-image

  miltie

  raporten van wagenigen en patij van de ;diervriendelijke raporten zijn vaak of altijd gestuurede dieren en andere gestuurde raporten ook van activisten???????????

 • no-profile-image

  wakker dier

  ja, het voelt toch wel anders als je onder een andere naam schrijft.
  kweet het niet, maar ik geloof dat ik onder deze naam een beetje heel erg misselijk wordt.
  ik denk dat ik een verkeerde sojaboon heb gegeten.

Laad alle reacties (19)

Of registreer je om te kunnen reageren.