Home

Achtergrond 263 x bekeken 1 reactie

DLV Plant start met gewastaxaties

Vanaf vandaag kunnen agrarisch ondernemers en (rechtsbijstand)verzekeraars terecht bij DLV Plant voor een taxatie van een gewas.

De meest bekende oorzaak is schade in gewassen die ontstaat door het overwaaien van spuitvloeistoffen met gewasbeschermingsmiddelen. Daarnaast komen schades voor als gevolg van onder andere verbranding door (kunst)meststoffen, storingen van apparatuur, structuurschade aan de bodem door grondwerkzaamheden, levering en kwaliteit van plantmateriaal en glasbreuk.

Ook door steeds extremere weersomstandigheden wordt DLV Plant vaker benaderd voor het taxeren van gewassen. Met de introductie van deze nieuwe dienstverlening, voldoet DLV Plant aan de toenemende vraag uit de markt naar erkend gewastaxateurs.

In het team gewastaxateurs van DLV Plant zitten deskundigen uit elk plantaardig vakgebied. Het team heeft een landelijke dekking. Naast taxaties voor de verzekering, voeren zij ook de waardering van gewassen/plantopstanden en waardebepalingen ten aanzien van fiscale aspecten uit.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    taxateurtje

    Schoenmaker blijf bij je leest!

Of registreer je om te kunnen reageren.