Home

Achtergrond 273 x bekeken

Create your own

Bij deze opdracht moet ik denken aan twee trends:

1. Melkveehouders geven hun dieren vaak persoonlijke namen én weten tot in detail wat hun Mientje 51 of Seralda 101 gepresteerd heeft;
2. Steeds meer producten kunnen geheel afgestemd worden op de wensen van de klant. Denk bijvoorbeeld aan mobieltjes en auto’s die helemaal volgens eigen ontwerp (kleur, bestickering, bekleding etc.) te bestellen zijn;

Ik presenteer u dan ook dé eerste melkrobot die qua naam, kleur en andere details helemaal aan te passen is aan uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een mooie donkerblauwe ombouw van uw robot? En daarbij fris, lichtgrijze hendels? Dat kan! En heeft u al nagedacht over de naam? Kiest u voor een meer traditionele naam zoals Jan, Piet of Klaas? Of houdt u meer van een fantasienaam? Bijvoorbeeld: Tarzan, Big Bull of Starway?

Ziet u het al voor u? Een mooie, donkerblauwe robot met zilvergrijze details en de naam Magnificant Klaas in volle glorie vermeld op de robotarm? En ook het gebeld worden door uw robot is direct een stuk vermakelijker want mocht uw robot u nodig hebben, dan meldt het scherm van uw mobiele telefoon: Klaas belt …

Of registreer je om te kunnen reageren.