Home

Achtergrond 180 x bekeken

Belgische peuter urenlang achtergelaten in bus

Een 3-jarige peuter uit het Belgische Sint-Niklaas heeft zes uur lang vastgezeten in een verlaten bus.

Dat meldt de krant Het Laatste Nieuws vandaag. Baran Asig was op weg van zijn school naar het kinderdagverblijf. Om onverklaarbare redenen zijn daar alle kinderen uitgestapt, maar bleef Baran zitten. Toen Barans moeder hem 's avonds kwam ophalen, zei de schoolleiding dat hij al was opgehaald. Barans moeder is daarop een zoekactie begonnen.

Het doodsbange jongetje werd uiteindelijk verkleumd en huilend teruggevonden in de verlaten bus in het busdepot. Hij had van angst in zijn broek geplast. Zijn moeder gaat een klacht indienen bij het kinderdagverblijf. De begeleidster die Baran daar had moeten afzetten, is op non-actief gesteld.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.