Home

Achtergrond 269 x bekeken

We blijven nog even hangen

We gaan alweer richting het einde van de vierde week. Gisteren ben ik naar de Relatiedagen geweest in Hardenberg. Er was enorm veel belangstelling voor het evenement. Veel gangpaden liepen helemaal vol, een mooi gezicht; een sector die in beweging is!!!

En óf die sector in beweging is, quota, stallenbouw, stalbouwadvies, stalinrichting, mechanisatie. De sector draait op volle toeren, en wij draaien er in mee. Op zo’n ‘beurs’ spreek je opvallend veel ‘oude’ bekenden, ook wel studiegenoten genoemd. Het is verbazingwekkend hoe iedereen toch in deze sector blijft hangen. Het is ook gezellig die mensen te spreken die je normaal gesproken niet vaak meer tegenkomt terwijl je er voorheen elke dag mee omging. De relatiedagen zijn voor mij de moeite waard!
Verder gaat het deze week enorm goed met de peiling, stemmers enorm bedankt!

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.