Home

Achtergrond 157 x bekeken 1 reactie

Verder met personeel, maar hoe?

Je moet een advertentie zetten voor personeel. Wat zet je daarin?

Je hebt de keuze gemaakt, je gaat het avontuur aan om met personeel te werken. Dat betekent dat je met heel veel andere zaken te maken krijgt dan tot nu toe. Je zult je vaardigheden als manager moeten gebruiken om je mensen aan te sturen, te motiveren, te beoordelen et cetera. En dat allemaal op een manier waardoor je de juiste mensen aan je bedrijf bindt, zodat ze graag voor jou blijven werken.
De beste start is natuurlijk om de juiste mensen aan te trekken. Je realiseert je dat je daarmee al veel kunt winnen. Als je de mensen binnenhaalt die het best bij jou en je bedrijf passen, is het risico dat ze snel weer weggaan het kleinst.

Maak een personeelsadvertentie waarin je een medewerker voor jouw bedrijf vraagt. Zorg ervoor dat er een korte tekst in staat die goed samenvat waarom jouw bedrijf interessant en uitdagend is om voor te werken. Geef ook goed aan wat voor iemand je zoekt. Zoals je weet: één beeld doet meer dan duizend woorden.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Richard

    Hoi Hanneke, ik kan geen berichtje achter laten bij jouw antwoord op de opdracht van vandaag. Dus maar even vanaf deze plek: echt super gedaan! Mijn complimenten. Mocht je ooit echt op zoek zijn naar personeel dan weet ik zeker dat deze vacature werkt! Ga zo door! Richard

Of registreer je om te kunnen reageren.