Home

Achtergrond 176 x bekeken

Sinterklaas weer in het land

Laat het heerlijke avondje maar komen! Sinds dit weekend is Sinterklaas weer in het land. En ik moet eerlijk bekennen: de intocht van de goed heilig man was mij dit jaar helemaal ontschoten. Vol goede moed besloot ik zaterdagochtend boodschappen te gaan doen. Het begon al bij het parkeren: geen plekje te vinden. Vervolgens topdrukte in de gangen van de supermarkt. Ik begon me langzaam al te ergeren aan de mensenmassa tot ik een gesprek opving tussen een van de supermarktmedewerkers en een klant. “Ook even snel boodschappen doen voordat de Sinterklaasintocht begint?” Aha .. .. dat verklaart een heleboel!

Ik kon dus niets anders doen dan de drukte te accepteren. En ik moet zeggen: met Sinterklaas in mijn achterhoofd ging dat best. Voor vele kinderen zijn nu spannende tijden aangebroken: gedichten maken, schoen zetten en dan hopen dat Sinterklaas jouw huisje niet voorbij rijdt. ’s Ochtends lekker vroeg opstaan en je bed uitspringen om, vol verwachting, naar beneden te hollen. Toch jammer dat Sinterklaas onze woonunit niet weet te vinden.

Maar gelukkig hebben wij De Uitdaging, dat is ook elke week weer vol verwachting uitkijken naar de bekendmaking van de winnaars. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar de uitslag van vorige week. Om in de race te blijven voor de reis naar Canada moet ik nog een weekje weten te winnen of in elk geval vooraan eindigen. Ik ga weer vol energie aan de slag met de opdrachten van deze week! En misschien dat ik vanavond ook wel weer een keertje mijn schoen zet. Wie weet…

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.