Home

Achtergrond 414 x bekeken 3 reacties

Op zoek naar de Sterkste Boer van Nederland

Op 12 april 2008 moet hij bekend zijn: de Sterkste Boer van Nederland.

Daar is dan een uitgebreide competitie aan voorafgegaan, te beginnen dinsdag 13 november bij de Rundvee Relatiedagen in Hardenberg. Het Agrarisch Dagblad, Boerderij en Elsevier Congressen gaan samen de komende maanden op zoek naar de grootste krachtpatser van het platteland.

Belangstellende agrariërs leggen in een tent bij de beurscomplexen van Van der Most in Hardenberg en Gorinchem enkele proeven van kracht en bekwaamheid af. Alle wedstrijdonderdelen hebben natuurlijk een agrarische insteek.

De voorrondes hebben plaats tijdens de Rundvee Relatiedagen in Hardenberg (13-15 november), Landbouwdagen Intensieve Veehouderij Hardenberg (20-22 november), Rundvee Relatiedagen Gorinchem (27-29 november), Akkerbouw en Loonbedrijven Vakdagen Hardenberg (4-6 december) en de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij in Gorinchem (12-14 februari 2008). De beste kandidaten van elke beursdag gaan naar de finale op 12 april.

Opgave kan ter plekke of vooraf via de speciale internetsite www.desterksteboer.nl

Foto

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Anna Bole

  Ik moet mijn man ervan weerhouden om mee te doen.
  Hij is toch al arbeidsongeschikt.

 • no-profile-image

  anna Bole

  Ik moet mijn man ervan weerhouden om mee te doen.
  Omdat hij altijd sterke verhalen vertelt denkt hij dat hij nog echt sterk is ook!

 • no-profile-image

  thea

  ik wou mijn man opgeven, maar hij durft niet!

Of registreer je om te kunnen reageren.