Home

Achtergrond 225 x bekeken

Greenery genomineerd voor Jaarprijs Gezonde Voeding

The Greenery is met het concept Fresh Tapas genomineerd voor de Jaarprijs Gezonde Voeding van het Voedingscentrum.

Snackgroenten Vitamini’s, van Rainbow Growers uit De Lier, krijgt van het Voedingscentrum de Aanmoedigingsprijs 2007.

De vitamini’s krijgen de aanmoediging omdat ze, volgens de jury, een goede bijdrage leveren aan het gemakkelijker maken van de tussendoorconsumptie van (vrucht)groenten. Vitamini’s zijn gezonde snackgroenten in een handig snackzakje. Voor het eerst zijn dit jaar verse producten genomineerd voor de jaarprijs Gezonde Voeding.

Onder het merk Fresh Tapas verkoopt The Greenery fruit mixen, snack groente, frisse salades en vers stuksfruit. Al deze producten worden aangeboden in een opvallende maar transparante verpakking waardoor de consument meteen ziet wat hij koopt en de hygiëne geborgd is. Fresh Tapas speelt in op de behoefte van consumenten om ook buitenshuis snel, lekker maar vooral gezond te eten. Fresh Tapas zijn te koop op plaatsen waar normaal gezien vooral ongezonde voeding wordt aangeboden. Ze worden 'over de toonbank' verkocht of aangeboden in automaten in bijvoorbeeld bedrijfskantines, scholen, benzine- en treinstations of sportscholen.

De jaarprijs Gezonde Voeding wordt sinds 1997 uitgereikt voor nieuw geïntroduceerde producten of campagnes die bijdragen aan de gezondheid van de Nederlandse bevolking.

Naast de nominatie van de Fresh Tapas werden nog 4 andere producten genomineerd: Queens Ocean wokgerechten van Queens Products, de Excellent Maaltijdsalades van Alberth Heijn, de range wokmaaltijden van Groentehof en 'Fruit en ijs' van Van der Poel desserts. De winnaar van de jaarprijs wordt 29 bekend gemaakt.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.