Home

Achtergrond 293 x bekeken 1 reactie

Geen varkens in de uitdaging?

Afgelopen donderdag en vrijdag ben ik op stage geweest. Vrijdag ben ik met de bazin meegegaan naar een pension waar mensen wonen die mensenvrees hebben. Dit was best een beetje spannend, maar ik ben weer een ervaring rijker.

Donderdag avond en vrijdag avond moest ik oppassen op kinderen. Daar blijf ik dan altijd slapen want dat is makkelijker.
Mijn ouders zijn er dit weekend niet. Ik heb dus zaterdagmorgem bijtijds de varkens voeren. Daarna ben ik aan het werk gegaan bij de kippenboer.

Toen ik daar mee klaar was, ben ik maar eens effe wezen checken of de nieuwe opdrachten er al waren. Die zijn van Hendrix UTD, ‘ach, gaat over voer’ . Nou had ik gehoopt dat het dit keer over varkens zou gaan, maar dat ging niet helemaal door. Word er dan geen rekening gehouden met ons varkensboertjes?

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    ellen

    hey lisa heb op je gestemt hoor!!!
    hoop dat je gaat winnen!!

    p.s leuke foto's ja weer!! zie je snel doeg kus...

Of registreer je om te kunnen reageren.