Home

Achtergrond 235 x bekeken

Economische Zaken trekt bij Landbouw in

Het ministerie van Economische Zaken (EZ) vestigt zich vanaf 2011 in het gebouw van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV).

Dat bespaart de ministeries elk "ettelijke miljoenen per jaar". Dat heeft een woordvoerder van het ministerie van LNV gezegd.

De bewindslieden en ambtenaren van EZ trekken in 2011 in bij de overburen, het ministerie van LNV. De gezamenlijke huisvesting is een uitvloeisel van de nieuwe visie op het huisvestingsbeleid van de overheid.

Het LNV-gebouw wordt op dit moment grondig gerenoveerd, maar het zou na de renovatie te groot zijn voor het geslonken ambtenarenapparaat. Ook voor het gebouw van EZ stond een renovatie in de planning en ook dat gebouw zou daarna te groot zijn. Na onderzoek van de Rijksgebouwendienst kwam gezamenlijke huisvesting als beste oplossing uit de bus.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.