Home

Achtergrond 149 x bekeken 3 reacties

EU breidt beschermd natuurgebied fors uit

De Europese Commissie heeft het Natura 2000-netwerk van beschermde Europese natuurgebie­den flink uitgebreid, met ongeveer 90.000 vierkante kilometer (tweeën­half keer Nederland).

In totaal zijn 4.255 nieuwe gebieden toege­voegd, voor het eerst ook gebieden in de nieuwe Oost-Europese lidsta­ten.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  PHA Steinmetz

  In voorheen de EEG was het de leuze dat je daar moet produceren waar het het beste kan. Dat geldt ook voor natuur. In Oost Europa zijn er vele ongerepte grote gebieden. Daarom is het natuurgeneuzel, de veel te hoge kosten in het zeer dicht westen (de hoek Amsterdam - Frankfurt- Parijs-Londen) met 450 miljoen mensen en hun wensen, ten ene male ongeschikt.

 • no-profile-image

  WIL

  Beste Wil, vergeet je niet een groot deel van onze mensen die ook nog iets te wensen hebben op het gebied van leefbaarheid? Onze ruimte is niet alleen bedoeld om geld te verdienen. Of heb je liever dat iedereen even naar Oost-Europa moet om natuur te beleven?

 • no-profile-image

  Jan

  Goed nieuws voor onze producten, eindelijk een faire prijs!

Of registreer je om te kunnen reageren.