Home

Achtergrond 217 x bekeken

Bedrijf, werk, uitdaging en trouwen

Eindelijk: een week lang opdrachten naar mijn hart! Na een week lang aardappelen en daarna koeien is het nu tijd voor een week lang ondernemersvisie onafhankelijk van bedrijfssoort. De opdrachten komen dicht in de buurt van de keuzes die ik, samen met mijn vriend Dion, op dit moment moet maken of net gemaakt heb. Super dus!! Ik verheug me weer op deze nieuwe week De Uitdaging.

Het runnen van ons bedrijf, werken bij PorQ en meedoen aan De Uitdaging slokt veel van mijn tijd op. Soms vind ik het jammer dat een dag maar 24 uur heeft, ik kan genoeg dingen bedenken die ik ook nog had willen doen. Maar voor 1 ‘ding’ ga ik de komende maanden veel tijd vrij maken. Dion en ik gaan namelijk in augustus trouwen! Dat betekent: datum prikken, locaties bekijken, grove daginschatting maken, trouwjurk en pak uitzoeken, uitnodigingen ontwerpen etc. etc.

Afgelopen zondag heb ik samen met mijn zus Yvonne en vriendin Sofie (de getuigen) de Love and Marriage-beurs bezocht. Even lekker weg voor een dagje gezelligheid en romantiek. We hebben veel leuke ideeën op gedaan en ik kijk nu alleen nog maar meer uit naar de dag zelf.

Dan wil ook nog even iedereen bedanken voor de geplaatste reacties en voor het stemmen! Uiteraard hoop ik deze week weer veel stemmen te krijgen, ik ga dan ook zeker weer voor goede oplossingen zorgen. Ook wil ik mijn mede-strijders veel succes wensen!

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.