Home

Achtergrond 225 x bekeken 4 reacties

Wereldrecord landbewerking in Roemenië

Hoe snel wil een akkerbouwer werken? Het kan in ieder geval heel snel, bleek onlangs in Roemenië.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Joris

  FANTASTISCH ...MAAR wat HEB IK ER AAN IN DIT KIKKERLANDJE ,WAAR ELKE VIERKANTE METER BENUT MOET WORDEN ,WIL JE BOER BLIJVEN.

 • no-profile-image

  simon van weerden

  even een opmerking over het wereldrecord grondbewerken,de auteur geeft de grote van de bewerkte oppervlakte per uur aan in voetbalvelden is dat niet wat knulling voor een blad voor boerensector.verder wel even leuk te lezen.

 • no-profile-image

  Michel

  Kom op Joris ! Laat je niet kisten en pak dat record ! Wij zijn toch de beste boeren van de wereld ! Neem 1 stuk van 1 ha en bewerk dat 645 keer in 24 uur. Bouw tribunes om dat stuk heen en verkoop die zitplaatsen. Verkoop melk en regel een grote BBQ. Als je het niet haalt hebben we wel een leuke dag gehad en jij hebt er in elk geval iets aan verdiend. Misschien wel een idee om dit tijdens de zwarte cross te doen. Ik kom je aanmoedigen !! ;-)

 • no-profile-image

  Eric

  Zo zie je maar weer: tegen een CATERPILLAR is niet te werken :P
  Hij zal de hoeken wel niet hebben gedaan, maar het is wel een mooi record!

Of registreer je om te kunnen reageren.