Home

Achtergrond 223 x bekeken

Vriendin prins William mee op jacht

Dierenbeschermers in het Verenigd Koninkrijk hebben zondag steen en been geklaagd over de wrede koninklijke familie.

Tot woede van de Liga tegen Wrede Sporten leert kroonprins Charles het vriendinnetje van zijn zoon prins William, Kate Middleton, jagen.

Foto's van deze twee jagers verschenen zondag in Britse kranten. Daar is op te zien hoe prins Charles op het landgoed rond het Schotse kasteel van Balmoral samen met jachtopzieners Middleton uitlegt hoe men onopvallend een hert achtervolgt en er een jachtgeweer op richt. Beiden droegen hiervoor kleding in camouflagekleuren.

Het zijn de eerste foto's waarop Middleton publiekelijk te zien is samen met de kroonprins. Waarnemers leidden hier uit af dat de 25-jarige vrouw is geaccepteerd door de Britse koninklijke familie en van plan is vaker op wild te schieten.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.