Home

Achtergrond 183 x bekeken

Volgend jaar jubileumjaar voor Tuinbouw Relatiedagen

De Tuinbouw Relatiedagen worden 12, 13 en 14 februari 2008 gehouden in Rijswijk. Dit wordt de vijfde keer dat de beurs wordt gehouden.

In 2004 startte de Evenementenhal Rijswijk met de eerste editie van de beurs. In 2004 had de full-service beurs nog 75 exposanten en vijf jaar later willen er ongeveer 450 bedrijven als deelnemer op de beurs staan.

Beursorganisator Ramon Schlepers: "Dit betekent dat de maximale capaciteit van de hal benut is. Uitbreiding is niet mogelijk en eigenlijk is dat best jammer als je ziet hoeveel bedrijven er nog interesse hebben."

Op 15, 16 en 17 januari worden de Tuinbouw Relatiedagen in Hardenberg georganiseerd. Vorig jaar was hier de eerste editie van en die trok een kleine 3000 bezoekers en 90 exposanten. Deze beurs richt zich op telers en kwekers in Noord, Oost en Midden Nederland en grensgebied Duitsland. Ook voor dit jaar zijn er weer 90 standhouders aanwezig.

Schlepers: "We zijn bezig met extra promotie van deze vakbeurs in de beoogde tuinbouwgebieden."

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.