Home

Achtergrond 179 x bekeken 1 reactie

Paard en terreinwagen vast in sloot

De brandweer Haaglanden is op de avond van dierendag ruim drie uur bezig geweest om een paard uit de sloot te trekken.

De eigenaresse ontdekte rond half zes dat het dier vast zat in een modderige sloot achter haar huis. Ook was een deel van een ijzeren hekwerk met de viervoeter meegezakt in de geul.

Hier kwam nog de terreinwagen van de buurman bij toen deze probeerde het paard uit de modder te trekken. De brandweer zette brandslagen en een paardenbroek in om het uit zijn benarde positie te bevrijden. Het werk werd bemoeilijkt doordat de locatie alleen bereikbaar was middels een wandeltocht van driehonderd meter over een modderig weiland.

Na drie uur besloot de brandweer water uit een andere sloot over te pompen naar de greppel waarin het paard vast zat. Toen de modder verdunde, was het eindelijk mogelijk de vermoeide vervoeter uit zijn beknelling te verlossen. Daarna kon met dezelfde brandslangen en paardenbroek ook de terreinwagen uit de sloot worden getild.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    witchy

    Ik hoop dat alles weer goed gaat met het paard ! Maar helaas GEEN foto...... ik zat op een foto van de terreinwagen in de paardenbroek te wachten.... zeer smakelijk gezicht denk ik

Of registreer je om te kunnen reageren.