Home

Achtergrond 156 x bekeken

Nederlander vindt Westland oerlelijk

De gemiddelde Nederlander vindt Westland oerlelijk, meldt de Westlandse versie van het AD. Deze beoordeling van de Nederlander blijkt uit een kaart in de nieuwe Bosatlas.

De landschapsbeleving in Zuid-Holland: Westland kleurt rood. Met kleuren is aangegeven hoe de Nederlandse bevolking het landschap beleeft. Rood betekent een lage waardering en donkergroen een hoge. Het Westland is op de kaart één rode vlek, met de kust en het Staelduinse Bos als groene uitzonderingen.
De Westlanders zelf denken heel anders over hun leefomgeving. Uit onderzoek van het ministerie van VROM bleek al eerder dat 88 procent van de Westlanders zeer tevreden is over zijn woonomgeving, en dat is hoger dan het landelijk gemiddelde.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.