Home

Achtergrond 173 x bekeken 5 reacties

Natuur en Milieu roept HPA op te stoppen met CO2-campagne

Natuur en Milieu hekelt de nieuwe campagne van Hoofdproductschap Akkerbouw waarin deze organisatie claimt dat de akkerbouw klimaatvriendelijk is.

"Met deze campagne worden consumenten verkeerd voorgelicht", schrijft Natuur en Milieu. "Beweren dat suikerbieten kampioen CO2 afvangen zijn, en zelfs meer afvangen dan een bos, is boerenbedrog."

Natuur en Milieu roept het Hoofdproductschap Akkerbouw op om onmiddellijk met de campagne te stoppen.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  J.D

  Beste Gli Ijsselmuiden.U zou eens een kijkje kunnen nemen op www.stichting-han.nl

 • no-profile-image

  Michel

  Gewoon doorgaan HPA !!

 • no-profile-image

  gli

  Als leek wil ik graag weten wie er nu gelijk heeft. Wie, o wie, spreekt nu het verlossende woord. Laten we een commissie benoemen die een organisatie in het leven roept die diepgaand onderzoek doet naar de juistheid van de beweringen. Laten we afspreken dat die medio 2009 verslag uitbrengt van de bevindingen. Misschien moet vooraf nog een tijdje gestoeid worden over het dilemma wie de kosten van dat onderzoek moet betalen.

 • no-profile-image

  H

  Met oogkleppen op stoor jeje al gauw aan je buurman.
  H. Lb

 • no-profile-image

  Jac

  als er iemand de mensen voor liegt zijn het wel deze milieu en natuurpropagandisten, ze hebben nog nooit eerlijk de waarheid vertelt in hun campagnes over veehouderij, gewasbeschermingsmiddelen, natuur, klimaat of wat dan ook.
  Nou gaat het HPA mee met hun leugens over invloed van de mens op klimaatverandering en nou zijn ze boos, als er iets van bedrog in de campagne van HPA zit is het wel het wereldwijde bedrog over de klimaatverandering, wetenschappelijk staat nog lang niet onomstotelijk vast dat menselijk handelen ook maar iets bijdraagt aan deze verandering. Je kan tegenwoordig zelfs al een Nobelprijs krijgen voor propaganda. Moet niet veel gekker worden.
  Nou HPA doe maar gewoon mee met hun waarheid, kan misschien wat extra's opleveren.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.