Home

Achtergrond 283 x bekeken 1 reactie

Ik had nog zo gezegd: 'Geen bommetje!'

Vorige week donderdag werd de film opgenomen, dat was een leuke ochtend. Mooi werk geleverd door de cameraman, we staan er piekfijn op! Hans (de cameraman) maakte ondertussen ook foto’s. Toen kwam het onheilspellende verzoek ‘Hebben jullie een werkbank?’ Ik voelde al nattigheid. Ja, er moest ook een foto van worden gemaakt. Mijn antwoord luidde ‘Liever niet!’

Ik vroeg nog ‘Het is toch niet voor een opdracht?’. Te laat, het kwaad was al geschied, dus toch een opdracht. Op elk bedrijf is er wel een klein hokje of schuurtje waar je niet trots op bent en waar je met bezoek aan voorbij loopt. Simpelweg om het feit dat het bij de indeling ontbreekt aan enige vorm van structuur. Nu weten we thuis ook weer wat we kunnen doen als het rustig is op het bedrijf!

De grootste drukte is wel voorbij. Twee weken geleden is de maïs geoogst en tot vorig weekend zijn we nog bezig geweest met het nabewerken van het land en inwerken van de groenbemester. Het oogsten is toch elk jaar wel weer bijzonder. In het voorjaar ben je druk met het land, en in het najaar komt de beloning. Twee dagen lang werd er hard gewerkt om de oogst tot een succes te maken. En dat is gelukt met een enorme maiskuil als resultaat.

Vanaf volgende week gaan de stieren die nu in de wei lopen weer naar binnen, dan wordt het wel even druk. Alles moet naar binnen, en de stieren worden allemaal geschoren. Gelukkig is het mooi werk om te doen.

Nu we zo richting het eind van de eerste week gaan wordt goed duidelijk wat De Uitdaging inhoud. Ik vind het een super initiatief, een mooie sportieve competitie met veel interactie! We gaan nu echt los en stemmen winnen!!

Verder wil op deze manier de ander vijf kandidaten enorm veel succes wensen, de stemmen lopen al mooi op!

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    Stephanie van Wezel

    Christiaan,

    Succes met de uitdaging!

    Groeten Stephanie

Of registreer je om te kunnen reageren.