Home

Achtergrond 186 x bekeken

Ik Kies Bewust Logo op Peter's Farm producten

Kalfsoesters, kalfsschnitzels en kalfslappen van Peter's Farm voldoen aan de voorwaarden van de Stichting Ik Kies Bewust.

De producten liggen met het Ik Kies Bewust Logo in de schappen van de supermarkten van Albert Heijn, Boni, CoopCodis en Jan Linders.

De Stichting Ik Kies Bewust wil consumenten helpen een bewuste keuze te maken voor producten met een gezondere samenstelling. Het logo van de Stichting wordt toegekend aan voedingsmiddelen die minder verzadigd vet, transvet, suiker en zout bevatten. Ook de aanwezigheid van een aantal noodzakelijke voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en vezels wegen mee.

Enkele andere producten van Peter's Farm; kalfssaucijs, kalfsgehakt, en kalfsentrecote voldoen niet aan de eisen van Ik Kies Bewust. Deze producten schoten tekort op het gebied van verzadigd en onverzadigd vet.

Of registreer je om te kunnen reageren.