Home

Achtergrond 275 x bekeken

Grote werkplaats met schone werkbank

Dit is Ellens antwoord op de donderdagsvraag.

We hebben geluk zo'n fijne grote werkplaats te hebben. Je kunt er zo met de trekker met machine in en kunt dan mooi, in een geisoleerde ruimte met roldeur, aan je reparatie werken . We hebben veel licht en in alle hoeken zitten krachtstroom- en stroomaansluitingen. Alle benodigde gereedschappen en onderdelen zitten en liggen in vakken, schappen en bakjes. Die staan binnenhandbereik en op ooghoogte
Er hangt een kartol in de werkplaats om zware onderdelen en machines op te hangen, te vervoeren of te verzetten.

De werkbank is meestal leeg, op de spullen na die er ter reparatie liggen (nu dus de bosmaaier). Het meestgebruikte gereedschap hangt overzichtelijk boven de werkbank, zodat we er nooit naar hoeven zoeken . Een opgeruimde en overzichtelijke werkplaats is fijn, practisch en veilig om in te werken. In zo’n ruimte zullen de benodigde reparaties eerder uitgevoerd worden.

Of registreer je om te kunnen reageren.