Home

Achtergrond 213 x bekeken

Garden Retail Services naar Proeftuin van Holland

Garden Retail Services, de grootste tuincentrumorganisatie van de Benelux, gaat haar hoofdkantoor volgend jaar zomer vestigen op de Proeftuin van Holland in Boskoop.

Daarmee krijgt de ontmoetingsplek van Proba voor de boomkwekerijsector en het grote publiek verder gestalte. Vorige week hebben de directies van Garden Retail Services en Proba overeenstemming bereikt over de vestiging op het voormalige PPO-complex in Boskoop. Momenteel zit de organisatie nog in Woerden; de verhuizing naar Boskoop staat gepland rond 1 juli 2008.

Garden Retail Services is een dienstverlenende organisatie voor 240 tuincentra in Nederland (waaronder alle 46 GroenRijk-vestigingen) en 50 tuincentra in België.

Eigenaar Proba ontwikkelt het voormalige PPO-complex tot een centrum voor natuur, educatie en recreatie. Dit in samenwerking met diverse organisaties uit de groene sector en het Boskoopse verenigingsleven.

In de 9 hectare tellende Proeftuin van Holland ligt de Sortimentstuin Harry van de Laar. Daarnaast wordt er praktijkonderzoek uitgevoerd door PPO Bomen en DLV Plant.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.