Home

Achtergrond 189 x bekeken 2 reacties

Emotioneel Groningen

De provincie Groningen gaat een nieuwe Provinciaal Omgevingsplan (POP) opstellen. Dat moet in 2009 zijn beslag krijgen.

Agrarisch Dagblad

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Gerard Kuipers

    Ik ondersteun de lijn in het POP ten aanzien van intensieve veehouderij van harte. In Nederland is geen plaats voor bio-industrie. Het is verwerpelijk om op deze manier met dieren om te gaan. Tevens is deze vorm van boeren slecht voor het milieu en geeft die overlast voor de omwonenden. Dit moet zo snel mogelijk worden afgeschaft. Boeren die diervriendelijke en biologische landbouw beoefenen verdienen alle steun. Bio-industrie is oud denken. En ten aanzien van werkgelegenheid? Die ene boer met 6000 stuks vee en een slachtkamer onder de boerderij (zulke plannen bestaan) wordt er misschien beter van, maar of dat nou een goede vorm van werkgelegenheid is? Houd je liever beter met op een fatsoenlijke manier je brood verdienen.

  • no-profile-image

    J.Noordam

    Het is van de zotte dat op "emotionele gronden",lees politiek correcte gronden de ontwikkeling van een arme provincie als Groningen wordt tegengehouden!De vestiging van veehouderijbedrijven genereert werkgelegenheid voor middenstanders,garage's,scholen,en alle bedrijven die er indirect of direct mee te maken hebben.Of past het Groningers beter de hand op te houden,en klagen dat de uitkeringen te laag zijn!Zie het verschil in welvaart,in Groningen,of Noord-Limburg en oostelijk Brabant.Alle activiteiten in Groningen zouden verwelkomd moeten worden,ipv.tegenwerken.Varkensboeren zijn heus geen milieucriminelen,al probeert de milieumaffia veel burgers op het verkeerde been te zetten,beter gezegd,de burgers worden bedrogen.Maar als het politiek correct is mag blijkbaar alles.

Of registreer je om te kunnen reageren.