Home

Achtergrond 313 x bekeken 3 reacties

Eens niet op de trekker

Vrijdag kwam ik thuis van mijn stage bij de kapsalon en mijn ouders zaten al te wachten om met zijn allen naar het filmpje te kijken, want dat stond op internet! WAAH!!
Best raar om jezelf op internet te zien en horen praten. Om het filmpje te maken was ook spannend, maar wel leuk om mee te maken.

Ik heb zelf ook een videocamera gekregen om te gebruiken. Ik ben er zaterdag ermee naar het land gegaan om te filmen. We waren bezig met bieten afleveren. Vrijdag waren ze al begonnen maar omdat het land te nat was konden de chauffeurs niet wegkomen. Ze zijn toen weggereden en zaterdag tegen de avond weer opnieuw begonnen. Mijn oom is erbij gebleven totdat mijn vader het overnam. Als er een vrachtauto vast zou zitten, dan moesten ze die weer loshalen met de trekker. `s Avonds laat is hij naar huis gegaan, Als er weer wat zou zijn, moesten ze maar bellen. Om half 2 belden ze op dat ze vast zaten, mijn vader uit bed om de vrachtwagen eruit te halen. Ze hebben doorgereden tot 3 uur in de nacht, toen waren de bieten weg.

Dit weekend heb ik verder niet veel gedaan, lekker uitgeslapen en voor het eerst weer eens rust. Want het is al heel lang zo, dat het werk in het weekend moet gebeuren. Dan is het vroeg opstaan en op de trekker!

Laatste reacties

 • no-profile-image

  familie Ten Have

  Namens Hielke, Lizeth, Detmer, Judith, Menno en Annechien.
  Leuke video. We blijven het volgen. Enne Adrie voor een meisje doet ze het super hoor!!
  Die varkens zien er goed uit.
  Groet'n uit Beerta

 • no-profile-image

  Ieteke

  Heey Lies!!
  Super dat je bij de laatste 6 zit! Die reis naar Canada word voor jou!;) Het is echt leuk om jou bezig te zien daaro op de boerderij! En zaterdags, in de eieren, echt 'Cool'!!
  Liefs, Ieteke

 • no-profile-image

  Detmer

  Lees ik nu goed dat mijn nichtje een vriendje heeft?

Of registreer je om te kunnen reageren.