Home

Achtergrond 147 x bekeken

Bos: Jami laat de partij vallen

Wouter Bos heeft genoeg van de kritiek van Ehsan Jami en is in de tegenaanval gegaan.

"Niet de PvdA laat Jami vallen, maar hij de partij'', zegt hij vandaag in Trouw, dat een interview met hem had. "We hebben hem altijd gesteund sinds hij aankondigde een comité voor ex-moslims te willen oprichten'', aldus de minister van Financiën en leider van de PvdA.

"We hebben met hem gesprekken gevoerd over zijn veiligheid en veel meer. Nu verwijt hij de partijtop dat die zich actief verzet tegen een eventueel lidmaatschap van het partijbestuur. Maar als je PvdA-bestuurder wilt worden, zul je je toch wel iets gelegen moeten laten liggen aan de beginselen en het gedachtegoed van de partij.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.