Home

Achtergrond 275 x bekeken

Derogatie: uitstel voor bemestingsplan en bodemmonsters

Het bemestingsplan en de grondmonsters mogen tot 1 april worden ingeleverd. De aanmelding voor derogatie moet wel voor 1 februari worden gedaan, evenals de opdracht voor het nemen bodemmonsters. Deze wijziging werd vorige week al verwacht, maar is nu definitief.

De wijzigingen op een rij:
- het bemestingsplan moet zijn opgesteld vóór 1 april 2006 (dit was 1 februari 2006)
- de bemonstering en analyse van de grond moet zijn uitgevoerd tussen 1 februari 2002 en 1 april 2006 (dit was tussen 1 februari 2002 en 1 februari 2006)
- er moet wel worden aangetoond dat vóór 1 februari 2006 schriftelijk opdracht is gegeven aan het laboratorium om de grond te laten bemonsteren en analyseren. Een afschrift van deze opdracht moet worden bewaard in de administratie.

Er is geen uitstel voor het indienen van de aanmelding voor derogatie 2006. Dit blijft 1 februari 2006. Als Dienst Regelingen de aanmelding niet op tijd ontvangt, kan geen gebruik worden gemaakt van derogatie.

Lees ook Melding derogatie voor 1 februari

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.