Home

Achtergrond 321 x bekeken

Aanvulling op tabellenbrochure 2004

LNV heeft een aanvulling op de Tabellenbrochure 2004 gepubliceerd. De verliesnormen zijn aangepast en ook fosfaat- en stikstofproductiegetallen voor rosé-kalveren zijn gewijzigd. De aanpassing van de verliesnormen is echter nog niet definitief. Deze moet nog door de Eerste Kamer worden goedgekeurd.

De aanpassingen zijn al eerder gemeld, maar waren nog niet aangepast in de tabellenbrochure. Let daar dus op.

Op korte termijn zijn de verliesnormen gunstiger dan de oude normen, maar in 2005 zijn ze gelijk aan de eerder voorgestelde normen. De aangepaste forfaitaire normen voor rosé-kalveren maken de keus voor forfaitaire aangifte interessanter.

Meer informatie Aanvulling op tabellenbrochure 2004
Meer informatie Overzicht tabllenbrochures
Lees ook Versoepelde normen roséklaveren maken forfaitaire aangifte interessanter
Lees ook Tweede Kamer gaat akkoord met wijziging meststoffenwet

Copyright © Agrocount.nl

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.