Home

Achtergrond 329 x bekeken

Aanvraag klassieke veredeling mogelijk tot 1 maart 2004

Eind vorig jaar werd besloten dat klassieke veredeling toch in aanmerking komt voor de WBSO regeling. Op 3 december moest al de aanvraag voor geheel 2004 ingediend zijn. Dat was echter dus niet meer mogelijk. Daarom heeft minister Brinkhorst alleen voor klassieke veredeling van planten en dieren de indieningstermijn verlengd tot 1 maart 2004.

In 2003 kwamen werkzaamheden op het gebied van klassieke veredeling niet in aanmerking voor de Wet bevordering speur- en ontwikkelingswerk. Na veel protest is uiteindelijk de klassieke veredeling toch weer ond er de werking van de BSO terecht gekomen. Ondernemers konden echter geen aanvragen meer indienen voor 2004, omdat deze voor 3 december 2003 ingediend moesten zijn.

Alleen voor werkzaamheden op het gebied van de klassieke veredeling van planten en dieren is daarom de indieningsdatum tot en met 1 maart 2004 verlengd.

Meer informatie Handleiding WBSO 2004

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.