Home

Achtergrond 138 x bekeken

Databank biologische projecten op internet

Het Innovatiecentrum Biologische Landbouw (IBL) is gestart met een projectbank op internet. Op deze site staat een overzicht van Nederlandse projecten op het gebied van biologische landbouw. Inmiddels telt de databank meer dan 350 projecten.

Op de site staan projecten op het gebied van onderzoek, voorlichting, onderwijs en demonstratie- en ketenprojecten. Projecten kunnen worden geselecteerd op verschillende onderdelen, bijvoorbeeld per type, sector of thema. In de database staat circa 90 procent van de lopende en afgeronde projecten. Nieuwe projecten kunnen worden aangeleverd via een aanmeldingsformulier op de site van IBL.

Meer informatie Projectbank

Meer informatie Downloaden aanmeldingsformulier

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.