Home

Achtergrond 167 x bekeken

Varkenshouders krijgen geen voorlopige herziening Minas

Varkenshouders die de afgelopen jaren verfijnde aangifte hebben gedaan, ontvangen geen voorlopige herziening. Nog niet alle varkenshouders hebben al een voorlopige herziening ontvangen, maar op korte termijn wordt de Definitieve herziening al verstuurd.

Omdat in 2002 bleek dat de Minas-normen voor varkens niet juist waren, zijn deze opnieuw vastgesteld. De meeste varkenshouders hebben in de loop van dit jaar een Voorlopige Herziening ontvangen om een goed overzicht te hebben over de Minas-aangifte. Een groep varkenshouders heeft deze echter nog niet ontvangen. Aangezien op korte termijn de Definitieve Herziening zal worden verstuurd ontvangen deze varkenshouders geen Voorlopige Herziening.

Varkenshouders die nog niets hebben ontvangen, kunnen dus gewoon afwachten tot de Definitieve Herziening in de bus valt.

Meer informatie Informatie over de herziening van de varkensnormen

Lees ook Voorlopige herziening varkensnormen pakt gunstig uit voor varkenshouder

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.