Home

Achtergrond 1351 x bekeken 4 reacties

René Gosen

René Gosen (1966) woont en werkt sinds 2000 in Suriname.

René is al 27 jaar slager, en had het wel gezien als slager in nederland. Zijn opleidingen zijn divers, onder anderen slagersvakschool, koks- en bakkerijopleiding, de Koninklijke Marine en diverse cursussen waaronder auditorsopleiding ISACERT Caribbean.

René werkt nu voor de Rossignol Holding die een eigen boerderij heeft met 5.000 varkens, een varkensslachthuis, vleesgrossierderij, worstfabriek en 7 slagerijen in Paramaribo. Hij volgt vanuit Suriname de markt- en vleesontwikkelingen in Nederland en de Verenigde Staten.

Foto

René Gosen

Laatste reacties

 • no-profile-image

  j gosen

  leuk verhaal houd mij eens op de hoogte

 • no-profile-image

  petra en paul brum

  Leuk om wat van jou in de vakliteratuur van Paul te lezen, we blijven je volgen!!

 • no-profile-image

  F. Jonker

  Weet jij toevallig ook of er land/veeteelt bedrijven in suriname die overgenomen willen worden ?

 • no-profile-image

  manon Libbers

  Hallo Rene,
  We hebben elkaar eens ontmoet in Suriname. Je hebt een keer franse woordenboeken voor me meegenomen. Mijn ouders wonen ook in Oldenzaal. Op welk email adres kan ik je bereiken? Ik heb 3 jaar in NL gewoond en kom in Januari weer terug naar Suriname en wilde je iets vragen.
  Met vriendelijke groet,
  Manon Libbers

Of registreer je om te kunnen reageren.