Foto: Margreet Welink BoerenlevenNieuws

Speciaal cadeaupapier voor schoolkinderen

De werkgroep ‘Blije Boer’ heeft een speciaal cadeaupapier ontwikkeld om iemand te bedanken en tegelijk de agrarische sector te promoten.

Afgelopen vrijdag werden de eerste vellen uitgedeeld tijdens de For Farmers Ladies Day in Aalten (Gelderland). De werkgroep is een initiatief van net GAJK, OAJK en LTO Noord regio Oost.

Het idee voor het papier ontstond in aanloop naar de grote vakantie. In veel regio’s geven kinderen van de basisschool hun meester of juf dan een cadeautje als dank voor alles wat ze het afgelopen schooljaar geleerd hebben. Het papier draagt volgens de werkgroep ook uit dat alles wat de kinderen geleerd hebben niet alleen te danken is aan de leerkracht, maar ook aan de goede voeding die ze gekregen hebben.

Persoonlijke boodschap

Het speciale cadeaupapier is te voorzien van een eigen persoonlijke boodschap. Kinderen kunnen desgewenst de afbeeldingen op het papier inkleuren.

De werkgroep roept gebruikers van het cadeaupapier op om er foto’s of filmpjes van te maken en die op social media te delen onder de hashtag #wijVOEDENop en #Blijeboer.

Beheer
WP Admin