Boerderij op social media

FacebookBoerderij is niet alleen als week- en dagblad actief, ook online en via social media bereikt de redactie veehouders, akkerbouwers, varkenshouders, pluimveehouders en agribusiness. Zo heeft Boerderij een eigen Facebook-pagina, net als Boerderij-icoon Opa. Je zou het niet zeggen van zo’n krasse man, maar Opa is ook actief op Hyves. De redactie van Boerderij plaatst video’s op een eigen Youtube-kanaal. Redacteuren plaatsen op Twitter de laatste wetenswaardigheden, attenderen boeren op belangrijke ontwikkelingen of verhalen in een van de bladen of op de website. Dat niet alleen, zij vragen hun volgers ook om informatie of reageren op vragen van boeren via tweets.” U vindt zowel Boerderij Vandaag als Boerderij Magazine op Twitter.

 

 

EN: Boerderij gaat zelfs nog een stapje verder en heeft een eigen social media kanaal, Boerderij Connect. Op dit professionele, gratis kanaal kunnen boeren met elkaar in contact komen en gericht informatie uitwisselen.

 

Redacteuren op Twitter
De redacteuren van Boerderij Vandaag en Boerderij Magazine houden u op Twitter op de hoogte van de ontwikkelingen in de sector en in politiek Den Haag. Bekijk hieronder wie u kunt volgen!

 

Boerderij Vandaag:
Roel Leferink, editorial manager

 

Jan Vullings, hoofdredacteur

 

Jan Braakman, redacteur

 

Emmy Koeleman, redacteur

 

Mariska Vermaas, parlementair redacteur

 

Jeroen Savelkouls, parlementair redacteur

 

Boerderij Magazine:
Martijn ter Horst, redacteur

 

 

Kees van Dooren, redacteur varkenshouderij

 

Margreet Welink, redacteur

 

Robert Bodde, chef-redacteur