Akkerbouw

Nieuws 1683 x bekeken 1 reactie

Gebruiksnormen luzerne worden aangepast

Den Haag - De gebruiksnormen voor luzerne worden mogelijk aangepast. De Tweede Kamer heeft een motie van Carla Dik van de Christenunie, waarin ze hierom vraagt, aangenomen.

De huidige gebruiksnormen voor luzerne, dat alleen op klei wordt geteeld, zijn volgens Dik te laag om het gewas rendabel te kunnen telen. Staatssecretaris Dijksma zegt bereid te zijn om er naar te kijken.

Eén reactie

  • jd rijder

    Als dat zo makkelijk gaat, op zandgrond zijn alle bemestingsnormen te laag om op elk gewas het goed rendabel uit te voeren. Dus mevrouw Dijksma kijk hier dan ook ff naar, en gooi het nieuwe mestbeleid helemaal in de prullenbak. Streep die, nog ff te maken 80.000 ha natuur ook maar door. scoort U punten mee!!!!!!!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.