Akkerbouw

Nieuws 435 x bekeken

Nominatie POP-prijs vanwege tulpenexcursie

Slootdorp – Bloembollenbedrijf Siem Munster in het Noord-Hollandse Slootdorp is genomineerd voor de POP (Passie op het Platteland) prijs van de EU voor de tulpenexcursies die het bedrijf houdt.

Toeristen kunnen bloeiende tulpen zien als deze op het veld nog niet bloeien. Bezoekers krijgen het hele traject in beeld; van bol tot bloem. De tulpenexcursie is genomineerd, omdat het project  vernieuwend is en omdat door samenwerking met collega’s de regio op de kaart wordt gezet bij een breed publiek.

Nog negen bedrijven dingen in drie categorieën mee naar de POP-prijs, waarvoor 214 inzendingen waren. Op 14 mei wordt bekend wie de prijzen wint en tot die tijd kan worden gestemd via het stemformulier. De winnaars krijgen 2.000 euro, voor de publieksprijs staat 1.000 euro.

Of registreer je om te kunnen reageren.