Akkerbouw

Nieuws 1286 x bekeken 4 reacties

Geen gelijk voor peenhandelsbedrijf

Lelystad - Peenhandelsbedrijf Hagranop is in een civiele procedure tegen een oud-medewerker niet in het gelijk gesteld. De medewerker bleef na het beëindigen van zijn dienstverband aan het bedrijf verbonden voor in- en verkoop van wortelen.

Vervolgens heeft hij in november, midden in het seizoen, afscheid genomen en volgens Hagranop zijn nieuwe nummer aan klanten doorgegeven. Daarna is hij voor zichzelf begonnen. Hagranop wilde aanvechten dat de oud-medewerker handel bedrijft met zijn contacten. Onrechtmatige concurrentie acht de rechter echter niet bewezen. De peensector is te klein om elkaars klanten te ontwijken, besloot deze.

Laatste reacties

 • wg

  was dit een g van z

 • k.bouter

  goed beschermd, die ketting op de foto...

 • hoekstra811

  wordt vast worteltjes tauge rundvleessalade...

 • altijd wat

  Beetje flauw van deze firma, die wel heel makkelijk bij alle boeren de knikkers uit de zakken klopt...

Of registreer je om te kunnen reageren.