Akkerbouw

Nieuws 2254 x bekeken 4 reacties

Aardappelen blokkeren N59 bij Nieuwerkerk

Nieuwekerk – De N59 bij Nieuwerkerk in Zeeland is dinsdagmiddag enige tijd afgesloten geweest, omdat er aardappelen op de weg terecht waren gekomen.

Die waren afkomstig van een busje met aanhanger die rond 14.20 uur was geschaard, aldus de politie. Volgens de ANWB lag er zo'n 2 ton aardappelen op de rijbaan. Het verkeer werd omgeleid via de parallelbaan. Na een kleine anderhalf uur was de N59 (Rotterdam-Zierikzee) weer begaanbaar.

Laatste reacties

 • bbuizer

  Veel andere boeren kunnen hun aardappelen momenteel niet aan de straatstenen kwijt. En toch worden er momenteel al volop aardappelen geïmporteerd uit Malta. Gekke wereld.

 • tedje

  Mmm, daar hangt toch een geurtje aan. Even Apeldoorn bellen.

 • agratax1

  BBuizer. Verbaasd me niet die import, welke zichzelf respecterende Grachtenpand bewoner wil nog oude oogst eten als er nieuwe voorradig is. Prijs doet er niet toe voor de Grachtengordel en andere luxe bouwwerken bewonende elite. Dat jij met je collega's te veel piepers verbouwen en daarmee je eigen prijs verstieren maakt hen echt niet uit.

 • jampie

  troost u, buizer, die maltaknollen zijn niet zo lekker als de oude oogst uit nederland, dat weet agratax niet, maar wat erger is die grachtenbewoners ook niet

Of registreer je om te kunnen reageren.