Akkerbouw

Nieuws 512 x bekeken 1 reactie

Niaba blij met opvatting kabinet over cisgenese

Den Haag - De Nederlandse Biotechnologie Associatie (Niaba) is blij dat het kabinet cisgenese een gewone veredelingstechniek vindt.

Veredelaars investeren fors in technieken om effectiever rassen te ontwikkelen. Cisgenese is één van deze technieken, zegt directeur Jan Wisse. “Bij cisgenese wordt veredeld met soorteigen materiaal. Dat Nederland in de EU pleit voor het vrijstellen van cisgenese is belangrijk. Moderne technieken zijn van belang om te voldoen aan de vraag naar voedsel en groene grondstoffen.”

Eén reactie

  • B bob

    De fanclub van de chemische verdelgingsindustrie is helemaal in feeststemming.
    De totale ondergang van de Mensheid komt stapje voor stapje dichterbij. Bij de inka's ,maja'en farao's was er op een ander continent nog een groep mensen die een doorstart kom geen aan ons ras maar nu gaat tot in de verste uithoek van deze planeet de stekker uit de grootste milieuramp die Mensheid heet . Bravo Niaba uit naam van Moeder Natuur . Zij zal na onze verdelging de rommel wel weer op ruimen.

Of registreer je om te kunnen reageren.