<!--No advertisement -->

masterclass bewaartechniek


Home Programma Sprekers Startlocatie Bedrijfsbezoek Partners Contact Aanmelden


Zodra de sprekers bekend zijn vindt u hier meer informatie.

anton haverkort Anton Haverkort (dagvoorzitter)
Onderzoeker akkerbouw WUR met als specialisme aardappels
   
kim de smit

Kim de Smit 
Oprichter en eigenaar Foodsafari.nl

Kim de Smit is de eigenaresse van Foodsafari.nl en elke dag druk in de weer om van deze start-up een succes te maken. Kim is afgestudeerd fooddesigner heeft jarenlang bij een vleeswarenproducent gewerkt als conceptdeveloper. Hierdoor is ze bekend met zowel de horeca als retail-kant van food. Daarnaast dopt ze haar eigen boontjes en oogst ze haar eigen radijsjes.

   
luuk salomons

Luuk Salomons Directeur-eigenaar Omnivent Groep

Luuk Salomons is directeur-eigenaar van de bedrijven binnen de Omnivent groep. Hij is opgegroeid op een akkerbouwbedrijf in Dronten, Flevoland, waar pootaardappelen altijd een belangrijk deel van het bouwplan zijn geweest. 

Salomons heeft aan de Wageningen Universiteit gestudeerd bij destijds de vakgroep Landbouwtechniek, specialisatie Meet- Regel- en Systeem techniek. Deze studie werd afgesloten met een stage bij Omnivent in Zeewolde en zo is daar zijn loopbaan begonnen: een mooie combinatie van landbouw en techniek.

In 2000 heeft hij 100% van de aandelen van Omnivent overgenomen en vanaf dat moment is de onderneming sterk gaan groeien en internationaliseren. Tegenwoordig bestaat de Omniventgroep uit een aantal ondernemingen; Omnivent Techniek B.V. te Zeewolde, MB Koeltechniek B.V. te Ammerzoden, Omnivent Spzoo en Omnibox Spzoo in Polen en een joint venture met de APH groep in China. 
Met de bedrijven binnen de Omnivent groep wil hij een op een duurzame wijze een wereldwijde bijdrage leveren aan het verbeteren van de beschikbaarheid van voedsel, ongeacht het tijdstip van de oogst en met behoud van kwaliteit.

   
Frank van der Linden

Frank van der Linden Storage Coach & Trainer Omnivent

Frank is werkzaam als bewaarcoach binnen Omnivent en als zodanig verantwoordelijk voor de ondersteuning van gebruikers van de Omnivent producten. Hij verzorgt ook de bewaartrainingen in binnen- en buitenland. Met zijn achtergrond en ervaring als plantkundige ondersteunt Van der Linden de rest van het team in de optimalisering van de kwaliteit van de ingeschuurde producten. Hij combineert kennis van plantenziektes met een doelgericht advies hoe daarmee om te gaan tijdens de bewaring.

Frank is een gedreven iemand die graag gebruikers adviseert, een brede belangstelling heeft en veel ervaring heef in de voorlichting, verkoop en onderwijs. Zo heeft hij 5 jaar voor de landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO) gewerkt in de Kaap Verden en de Filippijnen, was hij Sales Manager bij Enza Zaden voor Afrika, het Verre Oosten en Oceanië en gaf hij les aan studenten van de Has Hogeschool in Den Bosch.

Tijdens zijn studie landbouwplantenteelt akkerbouw en plantenveredeling aan de Wageningen Universiteit heeft Van der Linden onderzoek gedaan met de bekende aardappelprofessor Paul Struik.

   
paul kok

Paul Kok Commercieel Directeur Omnivent

Paul Kok is Commercieel directeur binnen Omnivent Techniek. Omnivent is gespecialiseerd in ventilatie- en bewaartechniek voor de opslag van o.a. aardappelen, uien, wortelen en andere knolgewassen. De in-house productie en R&D stelt Omnivent in staat om snel in te spelen op zowel kleine als grote aanvragen in de regio en daar buiten. Dat is ook de reden waarom Omnivent de hoogste kwaliteit in bewaartechniek kan bieden. 

Na het behalen van zijn Master getuigschrift in Landbouwtechniek (Agricultural & Bio Resource Engineering) aan de universiteit van Wageningen is Paul in 2006 gestart met zijn carrière binnen Omnivent als R&D manager. Na slechts een jaar kon Paul de overstap maken naar de afdeling Sales, waar hij aan de slag ging als Area Sales Manager en verantwoordelijk was voor de verkoop en service binnen Noord- en Zuid Amerika en het Verenigd Koningrijk. Dit bleek uiteindelijk een gouden combinatie vanwege zijn agrarische achtergrond als kind van een pootgoedteler. Paul is dan ook opgegroeid op een pootgoedbedrijf in de Noordoost Polder. 

Naast zijn commerciële verantwoordelijkheden in deze landen is Paul ook nauw betrokken geweest bij innovatieve bewaarprojecten elders in de wereld.

   
 tjaard hofman

Tjaart Hofman Technical Marketing Manager Certis Europe

Tjaart Hofman is opgeleid aan Wageningen Universiteit en heeft een groot deel van zijn opleiding als aardappelonderzoeker gewerkt. De afgelopen 25 jaar is hij werkzaam geweest in verschillende internationale technische en marketingfuncties binnen de gewasbeschermingsindustrie. Met name de ontwikkeling van nieuwe chemische en biologische oplossingen voor de aardappelteelt hebben in zijn werk de afgelopen jaren centraal gestaan. Hij geldt internationaal als een expert die zowel aan boeren, adviseurs als beleidsmakers trainingen en workshops heeft verzorgd ten aanzien van gewasbescherming. 

 


Kom naar de masterclass bewaartechniek

 


omniventcertis

Evenementen van Boerderij. Dat je 't weet.