Markt

Boerderij op Maat

 

De marktcijfers op Boerderij.nl zijn ondergebracht in Boerderij op Maat. Dit heeft het voordeel dat u niet meer de prijzen van uw gading op hoeft te zoeken in een grote pagina. U kunt het dashboard eenvoudig instellen naar uw wensen. Daardoor heeft u in één oogopslag overzicht over alle voor u relevante prijzen.

Bijna 1.000 prijzen
In Boerderij op Maat heeft u de keuze uit bijna duizend prijzen. De basisinstelling van het dashboard bevat daarom slechts een scherpe selectie daaruit. Zit de prijs die u zoekt daar niet bij, dan kunt u die eenvoudig toevoegen. Als u daarbij hulp nodig hebt, bekijk dan de instructievideo of de handleiding hieronder.

Ga naar het dashboardVoeg zo een prijs toe

Stap 1:

Marktprijs wijzigen in Boerderij op Maat
Klik op het potlood achter ‘Prijzen’. Daardoor verandert de prijzenkolom in een bewerken-modus.

 


 

Stap 2:

 

Marktprijzen beheren in Boerderij op Maat

 

Via de knop ‘prijs toevoegen' kunt u een notering toevoegen. 

 


 

Stap 3:

 

Marktprijzen beheren in Boerderij op Maat
Kies de sector, marktplaats, product en specificatie van de notering die u wilt toevoegen.

 


 

Stap 4:

 

Marktprijzen beheren in Boerderij op Maat
De notering wordt onderaan de marktkolom toegevoegd als u op gereed hebt geklikt. U kunt deze eenvoudig met de muis hoger in de kolom slepen als u dat wilt. Minder belangrijke noteringen zijn met hetzelfde gemak omlaag te slepen.

 


 

Stap 5:

 

Marktprijzen beheren in Boerderij op Maat
Noteringen die niet (meer) voor u van toepassing zijn kunt u verwijderen door op de prullenmand achter de notering te klikken als u de prijzenkolom in bewerken-modus bekijkt.

 


 

Stap 6:

 

Marktprijzen beheren in Boerderij op Maat
Als u aan het eind van alle bewerkingen op ‘gereed’ klikt onderaan de marktkolom, worden uw instellingen opgeslagen. De volgende keer dat u het dashboard opent, toont de marktkolom zoals u deze (het laatst) heeft ingesteld.

 

 

 

 

 

 

Ga naar het dashboard