boerderij grond om te boeren


Home Programma Sprekers Beste Gewasbeschermer Locatie Contact Aanmelden


Sprekers

sander janssen

Sander Jansen, DLO Groepshoofd Wageningen UR

Sander Janssen PhD is werkzaam als teamleider Earth Informatica bij het Alterra Centrum voor geo-informatie, en leidt een team van ervaren onderzoekers en software-engineers op het gebied van integrated (spatial) modelling, remote sensing en knowledge systems.

   
chris lindeloof

Chris van de Lindeloof, akkerbouwer en vertegenwoordiger Farmstore

Chris van de Lindeloof is sinds 1 januari 2011 werkzaam bij Farmstore in Bleskensgraaf. Farmstore is importeur van verschillende merken landbouwmachines voor de Benelux. Van de Lindeloof is verantwoordelijk voor de verkoop en productspecialist van zaaimachines en beregening en voor de marketing bij Farmstore. Daarvoor was hij 18 jaar werkzaam bij een grote leverancier van beregeningsinstallaties in Europa.

Sinds 2008 heeft Van de Lindeloof samen met zijn 2 broers een klein akkerbouwbedrijf in Hoeven. Dit is van origine het ouderlijk gemengde bedrijf dat sinds 2008 samen wordt voortgezet onder de naam Doorenburg vof. Binnen dit akkerbouwbedrijf  is Van de Lindeloof verantwoordelijk voor de teelt en overige buitenwerkzaamheden. In 2016 teelt het bedrijf ruim 37 hectare aan verschillende gewassen. Dit is het bouwplan van 2016:

  • aardappelen
  • suikerbieten
  • wintertarwe
  • erwten, consumptie
  • snijbiet / warmoes
  • stamslabonen

Sinds 2011 maakt Van de Lindeloof gebruik van een Trimble gps-systeem (RTK) op 2 trekkers voor rechtrijden, ploegen en spuiten.

   

 


boerderij grond om te boeren

 


oci agrowingsprayerunivekws

Evenementen van Boerderij. Dat je 't weet.