Hardi

Hardi

Homburg Holland vertegenwoordigt Hardi in Nederland. Met meer dan 60 jaar ervaring als specialist in spuittechniek, is ons motto ‘precies wat nodig is’.
Daarom is het een logische stap om partner te worden in de wedstrijd ‘Beste Gewasbeschermer’: daar mag Hardi niet ontbreken.
Wij hopen dat we onze vakkennis, spuitvisie en mogelijkheden kunnen overbrengen aan de deelnemers, op welke manier dan ook.

Visie op gewasbescherming

Het is anno 2014 niet mogelijk om voor 7-8 miljard mensen voedsel te produceren zonder gewasbeschermingsmiddelen. Tegelijkertijd is duurzaamheid een steeds belangrijker wordend element, ook voor Homburg Holland.
Gewassen hebben bescherming nodig, tegelijkertijd moeten we denken aan het milieu; onze toekomst. Door precisielandbouw: dáár spuiten waar het nodig is, wordt de juiste keuze van spuitmachine steeds belangrijker.
De HARDI veldspuiten worden geheel ‘in eigen huis Denemarken’ gemaakt en kent een breed spectrum van minstens 15 verschillende machinetypen en mogelijkheden van 6 meter tot 45 meter spuitbomen. Mede door de geavanceerde computertechnologie en de mogelijkheid van luchtondersteuning, de effectieve (en uiteindelijk kostenbesparende) manier van gewasbescherming.