Akkerbouw

Achtergrond 280 x bekeken 2 reacties

Daling termijnmarktprijs en notering PCA

18 okt 2011
Dinsdag was er net als de dag ervoor een licht dalende termijnmarkt. Berichten blijven de markt in komen over problemen met bewaarbaarheid, maar met de koude nachten is het afwachten hoe deze ontwikkeling zich verder door gaat zetten. Mochten partijen versneld uit de bewaring moeten zal dit extra druk op de prijzen houden. In België noteerde vandaag PCA/Fiwap. De notering deed er aan de bovenkant nog eens €0,25 af en kwam uit op €2,35 - €2,50 (-€0,13). De termijnhandel gebeurde op €6,80 en €6,90 met de laatste handel op €6,80.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  ben

  Vind het erg dat een pca ,betaald met geld van de boeren en gevoederd met de fritmafia altijd een negatieve prijs zet ;en berichte stuurt die de prijs alleen negatief beinvloed .
  Leuk dat we nu weer lidgeld moeten betalen ,maar helaas aan die prijzen gaat dat nog lukken ,zouden we pca niet beter begraven en ons lidgeld houden

 • no-profile-image

  v

  inderdaad, wiens brood(patatfriet) men eet, diens woord men spreekt. die gasten van't pca gun ik gene cent, ben er wel vriendelijk tegen en pak wat gratis is, de rest via een betalende collega( ik ben verre van alleen).in de tijd van het CBA( de voorganger) was het 100 % pro boer, vandaag zijn het schoothondjes.Ja, het zijn ambtenaarkes, gelukkig nog geen ambetantenaren zoals bij de overheid!

Of registreer je om te kunnen reageren.